Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2018 11:03 - Новото предложение от Tissot - мъжкият V8 Swissmatic
Автор: chasovnici1 Категория: Технологии   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.11.2018 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Сайтът за часовници Chasovnici-bg.com и швейцарският бранд Tissot представят доста нови модели през 2018-та година, но един от тях, Tissot V8 Swissmatic заслужава особено внимание. V8 е елегантен часовник с показание за часове и дата, който използва механизъм Tissot "Swissmatic". Tissot включва доста добро естетическо разнообразие с излизането на този модел. Мъжкият модел V8 Swissmatic се предлага със здрав стоманен корпус с размери 42 мм без короната и приблизително 50 мм заедно с рогата. В довършителните щрихи, Tissot прилагат някои фини полирани акценти на корпуса, контрастиращи с матови на други места. Независимо от големите си размери, V8 се движи добре на китката, а при малко над 13 мм дебелина, ще се побере под ризата на маншета. Безелът е фиксиран стоманен панел с 10-минутни маркери, редуващи се с обикновени точки. Самият безел има кръгъл сатенен финиш, а ръбът, където се среща с корпуса, е полиран. Това е доста хубав елемент и спомага за безупречния естетически вид на часовника. Циферблатът на V8 Swissmatic е една от характеристиките, които първоначално правят впечатление. Това е черен текстуриран циферблат, напомнящ на настилка или може би черен винил, който се използва в автомобилния интериор. Прозорецът за дата седи на позиция 3 часа и има полирана граница. Стрелките са скелетизирани, а секундната стрелка има буквата "T" на Tissot в края си. Като цяло, това е доста опростен циферблат с класически дизайн.

Както показва името, Tissot избира своя калибър "Swissmatic" за линията V8. Този механизъм се използва и при други модели на марката и е чудесен пример за качество и достъпност. Както е посочено на самия механизъм, това швейцарско движение с 19 камъка и разполага с 72-часов резерв за захранване. Ако приемете, че се обличате елегантно за работа и този часовник ви пасва идеално, можете да го носите през седмицата, а петък вечер да го свалите и да носите нещо друго през уикенда, а часовникът ще продължи да работи в понеделник сутринта, когато отново се отправите към работа. Ако подарявате този часовник като подарък, това предимство може да бъде особено ценно, ако получателят не желае да носи часовника през уикенда. V8 също разполага с прозрачен корпус с изглед към механизма. Видимостта дори позволява да се види доколко навита или развита е пружината.

Друг важен елемент в един мъжки часовник е верижката. При V8 Swissmatic това е добре изпълнен елемент – солидна верижка, завършена от елегантна закопчалка тип „пеперуда”. Tissot дава две половинни звена за фина настройка, тъй като няма микро настройки в скобата. Верижката има 22-милиметрово разстояние между рогата и скоби, които позволяват опции за каишка, така че ако металната верижка не е ваш стил или не е удобна, ще има опции за кожа. Фабрично Tissot ще предложи и двете конфигурации за циферблата в стил състезателна кожена каишка от перфорирана кожа.
https://www.chasovnici-bg.com/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chasovnici1
Категория: Технологии
Прочетен: 11266
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930