Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2016 15:45 - Федерация на швейцарската часовникарска индустрия
Автор: chasovnici1 Категория: Технологии   
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове:
0Федерацията на швейцарската часовникарска индустрия (Federation of the Swiss Watch Industry FH) е асоциация, която има водеща роля в индустрията с часовници в Швейцария. Седалище на Федерацията е град Bienne, като има постоянни офиси в Хонг Конг и Япония, а неин президент е Jean-Daniel Pasche. По своята структура тя е частна, професионална асоциация с нестопанска цел, която в момента обединява над 500 нейни членове, представляващи 90% от производителите в индустрията с часовници в Швейцария, като тук се включват производители на часовници, механизми за часовници, компоненти и др.

Мисията на Федерацията на швейцарската часовникарска индустрия е в няколко насоки: 1. да съдейства за развитието на швейцарската часовникарска индустрия, 2. да установява здрави връзки между своите членове, които да се борят обединено за своите интереси, 3. да представя членовете в индустрията с часовници в отношенията им с швейцарски, чужди или международни организации с управляващ, икономически или стандартизационен статут; 3. да защитава интересите на своите членове пред швейцарското или чуждо законодателство, както и по време на международни преговори. Като цяло Федерацията се стреми да подпомага общите интереси на своите членове от индустрията с часовници, да координира политиката на индустрията, да се старае за придобиване на максимални ползи за швейцарския бизнес с часовници при реализацията на чуждите пазари. Организацията също така има грижата да подпомага членовете си в много голям кръг от услуги в юридическата, икономическата и търговската сфера. Също така друга цел е да комуникира с властимащи организации, медии и потребители в Швейцария и чужбина от името на представителите на часовникарския бизнес.

В исторически план това е последната организация с цел обединяване и защитаване интересите на представители на производители на часовници. Федерацията на швейцарската часовникарска индустрия (Federation of the Swiss Watch Industry FH) съществува от 1982 г., като резултат от сливането на тогавашните две огранизации: Swiss Chamber of Watchmaking (Швейцарска камара на производителите на часовници), създадена през 1876 г. и Swiss Watchmaking Federation (Швейцарска федерация на производителите на часовници), основана през 1924 г. По този начин днешната Федерация на швейцарската часовникарска индустрия обединява целите на предшествениците си и се превръща в силна асоциация, напористо представляваща и защитаваща своите членове за запазване на имиджа и просперитета на индустрията с часовници в Швейцария.
http://www.watches-bg.com/часовници/page=1_brand=6.html 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chasovnici1
Категория: Технологии
Прочетен: 3514
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930